Rezervacija
» O salonu

O salonu

» O salonu

Kako je se je začela zgodba Tinails?

Lahko bi rekla, da sem že od majhnih nog vedela, da je kozmetika tisto, kar meni daje veselje do življenja. Seveda mi je bilo najbolj blizu, da se vpišem na Srednjo šolo za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo in tako sem tudi uradno postala kozmetična tehnica.

Velika želja, vztrajnost in upoštevanje reka: “Vaja dela mojstra!” me je leta 2015 pripeljal do trenutka, ko sem otvorila svoj kozmetični salon. To je bil dan, ko se je začela moja samostojna pot in na kar mi na tej poti največ pomeni so moje stranke, ki so z mano tukaj že od samega začetka.

Nastanek imena Tinails

Spomnim se, ko sem se odločala o imenu salona in nikakor nisem želela, da bi bil to klasično kot je na primer Kozmetični salon Tina. Veliko sem razmišljala in moja največja strast je, še danes, urejanje nohtov, zato sem vedela, da mora biti v povezavi z nohti. Ko sem nekega večera iskala na internetu ideje za poslikavo nohtov in vpisala ključno besedo »nails« me je kot strela iz jasnega spreletelo, da se beseda začne z »na« enako kot se konča moje ime. Torej, če dodam še prvi črki mojega imela k besedi »nails« nastane ime »Tinails«. V trenutku sem vedela, da je to tisto pravo.

Pogled v prihodnost

Po vseh letih dela tudi danes lahko rečem, da vsako jutro vstanem srečna in zadovoljna, ker vem, da opravljam poklic, ki me osrečuje in vsakič, ko stranka zapusti salon z nasmehom je zame to največji uspehPred tremi leti pa sem dobila novo pomoč. Zato je danes del ekipe Tinails tudi naša Maja. S svojo prijaznostjo napolni salon z toplino, s svojim trdim delom pa polepša prav vsako od glave do pet.

Hvaležna za njo, saj je delovni dan v njeni družbi kljub naporu lažji in prijetnejši. .

Leto nazaj se nam je pridružila zunanja sodelovka Katarina katera v salonu izvaja vse vrste masaž, letos pa pridna simpatična Katja.

V prihodnosti strmimo k temu, da se nenehno izobražujemo in v salonu nudimo še več storitev.

Veselimo se prihodnosti, za katero verjamemo, da bo polna lepih trenutkov in zadovoljnih obrazov, ki se bodo vedno znova vračali v salon.

Vaša ekipa Tinails. ( Tina, Maja, Katarina in Katja)

Salon lepote Tinails – Kjer se lepota spremeni v sijaj.

tinails
© Tinails.si. Vse pravice pridržane!