Rezervacija
» Depilacije

Depilacije

» Depilacije

V salonu Tinails ponujamo tudi različne depilacije, s katerimi poskrbite, da boste več tednov brez nadležnic dlačic po telesu.

Depilacija je postopek odstranjevanja dlak s telesa in je pol-trajna metoda, ki odlično učinkuje tudi do več tednov, nato pa je postopek potrebno ponoviti. V povprečju je to med 3 do 6 tednov, odvisno od dlačic in kože.

Z redno depilacijo dlake stanjšamo in razredčimo. Možno pa je tudi, da na nekaterih predelih dlake ne bodo nikoli več zrasle. To se zgodi, ker z depilacijo odstranimo dlako s korenino iz lasnega mešička.

Nasvet: Depilacija je najbolj uspešna, ko so dlačice dolge vsaj 5mm, zato vedno svetujemo, da nas za najboljše rezultate obiščete med tem časom.

V salonu Tinails imate na voljo dve vrsti depilacije:

  1. Depilacija s trakovi in voskom v kaseti z valjčkom – To se uporablja predvsem za večje predele telesa kot so noge, roke, hrbet in trebuh. S toplim voskom namažemo kožo, na vosek položimo trak in s hitrim potegom, v nasprotni smeri rasti dlak, odstranimo dlačice.

  2. Depilacija z voskom brez trakov – To se uporablja za manjše in bolj občutljive dele telesa kot so bikini, pazduha in obraz. S pomočjo posebne palčke (t.i. spatule) nanesemo na kožo naravni vosek, počakamo, da se posuši in potegnemo v nasprotni smeri rasti dlak.

Po depilaciji svetujemo, da ne obiskujete solarija, savne ali se sončite saj je koža bolj občutljiva. Že naslednji dan pa boste uživale v nežni in bolj gladki koži.

Poznaš razliko med bikini depilacijo in brazilsko depilacija?

Bikini pomeni, da depiliramo samo del, ki je viden pri nošenju spodnjih hlačk.

Brazilska pomeni, da depiliramo ves intimni predel.

Rezerviraj termin

Želiš rezervirati termin? Pokliči nas še danes.
Skaručna 22A
1217 Vodice
041 311 817
envel
salon.tinails@gmail.com
Po dogovoru
tinails
© Tinails.si. Vse pravice pridržane!